Kom til Gjennestad, lever eplene og få betalt.

https://www.facebook.com/Langsveien/videos/923967551007324/

Gjennestad Hagesenter i Stokke i Vestfold er det mulig å levere epler til pressing nå, og du kan få betalt for de. Eplene blir presset og de herligste gyllne dråper blir resultatet.

Klikk på bildet under for å se og høre

Geir Mellingen på Gjennestad HAgesenter med cider laget av epler fra eplemottaket.

Daglig leder Geir Mellingen på Gjennestad Hagesenter med glasset høyt hevet og gyllne dråper i.

Ikke avfall men en resurs

Epler som er nylig høstet, modne og fri for råteskader kan leveres. Har de fått et fallmerke eller to spiller det ingen rolle. Viktig er det at eplene er modne, så smak på de før du leverer. Daglig leder ved Gjennestad Hagesenter oppfordrer folk til å plukke eplene i bøtter eller kasser, da plast- og papirposer fort kan revne.

Fra hjemmesiden til Gjennestad Hagesenter under:

Åpningstider:

Fra mandag 12/9  til og med lørdag 29/10

Man. – Fre. 10.00 – 18.00
Lør. 10.00 – 16.00

Gjennestad Hagesenter holder eplemottaket åpent fra Mandag 12. September. Vi tilbyr kjøp av epler og utsalg av saft og syltetøy.

Hos oss kan du selge epler fra egen hage. Det er satt en pris på eplene du leverer. Denne prisen kan forandre seg fra uke til uke avhengig av kvaliteten på eplene og mengden med epler i markedet.Tidlig i sesongen er epleprisen lavere enn mot slutten av sesongen. Dette henger sammen med at de første eplene vi tar i mot ikke er egnet til å lage alle de forskjellige epleproduktene vi selger.

Epleprisen er nå kr. 3,00 pr. kg.

Eplene behøver ikke være av 1. klasse, men de må være modne og fri for råte. Råtne og umodne epler gir som kjent ikke noe god drikke eller syltetøy. Skurv, innsektsgnag og friske støtflekker er helt ok.

Du kan komme med eplene i kasser, esker eller sekker. Det mest praktiske er esker eller kasser. Eplene blir veid og du får en tilgodelapp som kan benyttes på alle produkter både i utsalget vårt, og i resten av hagesenteret.

/Billeder/Prisliste-2016-

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × four =