Skifellene kommer for fullt.

Asgeir Larsen Sporten Beitostølen med ski og skifeller. ski-Fellene til Madshus spår han bli årets salgsvinner.

I steinalderen blei skifellene laget av skinn fra dyr og den gangen, som nå, brukt for å gi feste under skiene.

Skifellene på Madshus sine ski, spås å bli vinterens salgsvinner. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no
Skifeller. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no
 Gjennom flere år nå har det vært prøvd ut syntetiske feller under skiene.  I år spår skifolket at det virkelig kommer til å “ta av”. Bruken av feller som “festesmøring” er nå også et seriøst alternativ for de som vil gå fort på bortover-ski. Fellene gir godt feste i diagonal gange og er med på å gi et skikkelige fraspark.
Helt i front av både testing og erfaring med felleski er Sporten Beitostølen i Valdres. Daglig leder der, Asgeir Larsen, forteller: -Dette kan vi mye om. Vi har gjennom flere år prøvd ut og erfart forskjellen på de forskjellige typer feller. Sterke og mindre sterke sider i skisporet har vi sjøl erfart. Vi har også John Max Ertner, som er en av landets aller beste skismørere, med på testingen av felleski. Dermed kan vi gi råd til våre kunder og svare velbergunnet, når folk skal investere i skikkelige ski for størst mulig skiglede, forteller Asgeir Larsen.
Asgeir Larsen og Line Larsen i Sporten Beitostølen fyller på med klister og smøring til de som ikke skal bruke feller til vinteren- Foto Roy Myrland
Asgeir Larsen og Line Larsen i Sporten Beitostølen fyller på med klister og smøring til de som ikke skal bruke feller til vinteren- Foto Roy Myrland

Helt til slutt om skifellene.

Alle skimerker kommer med feller i vinter, men hvem tror du blir salgsvinnneren? Det vi har erfart og de tilbakemeldingen vi har fått fra våre kunder, peker alt i en retning. Madshus er skimerket med de beste testresultatene og de mest fornøyde brukerne her hos oss. Det tror jeg fortsetter og de kommer nok til å selge best, avslutter Asgeir Larsen i Sporten Beitostølen.
Sjekk skiføret på webcameraer fra Valdres her: http://valdresmagasinet.com/index.php/webkamera/
Snø-kanonene er startet og snart er det sesongåpning på lagret snø fra i fjor på Beitostølen. Følg siste nytt her

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


2 kommentarer


  1. Hei! Hvilken skimerker selger dere?

    Svar

    1. Ta kontakt direkte med Sporten Beitostølen via Fb eller ring 61 34 10 81 for produktinfo.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − 14 =