Dyktig og driftig bilmekaniker med nytt verksted.

Amund Tanggård (bildet over) er både en dyktig og driftig bilmekaniker med nytt verksted.

Amund Tanggård (bildet over) er både en dyktig og driftig bilmekaniker med nytt verksted. Innerst i Hummerbakkfjorden på Brunlaneset i Larvik var det en voldsom låve-brann for et års tid siden. Da bokstavelig talt eksploderte det i bilverkstedet til Amund Tanggård. Han blei kastet ut av bygget i “smellen” sammen med rulleporten i låven på gården der bilverkstedet er. Årsaken ble antatt var en bensingass-eksplosjon og heldigvis gikk det bra med bilmekaniker Amund Tanggård. Han stod og jobbet nede i en motor da det skjedde. Hele verkstedet og låven brant ned og det blei bokstavelig talt “bar bakke”.

Den driftige og dyktige bilmekanikeren lot seg ikke “slå ut” og etter noen mndr. med byggevirksomhet “ute på landet” mellom Stavern og Helgeroa, er bilverkstedet oppe og går igjen. EU kontroller, årlig service, rustbehandling, oppretting, dekkskift, oljeskift, pluss alt annet faget tilhørende utføres nå i det lyse og trivelige verkstedet med flislagt gulv! -Bobiler har jeg også både god plass og nok utstyr  til å ta i mot for vanlig service og EU-kontroll, her i campingdistrikt nr. 1., forteller Amund Tanggård, som også driver Trane camping. Amund Tanggård driver også gårdsbruket med korn og poteter der han både bor og faktisk har 3 (!) jobber.

 

Fouten bobiler i forskjellige modeller og fra forskjellige produsenter, jobber også Amund Tanggård med følgende bil-merker: Alfa, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai. Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, LexusLS, Mazda. Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover. SAAB, Seat, Skoda, Smart, Soda, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Lada, Lancia

Kontaktinfo og timebestilling: http://www.finn.no/bedrift/amund-tanggard-11331074
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 4 =