Sesongåpningen for langrenn er i gang.

Sesongåpningen for langrenn er i gang.

Sesongåpningen langrenn er nok ordene det vil handle om i norsk sportspresse de neste dagene. Det vil bli langrenn, langrenn og enda mer langrenn resten av denne uken. Alt sammen fra sesongåpningen på Beitostølen i Valdres. Småbarnsforeldrene Martin og Marit var litt forsiktige med helsa og holdt seg unna pressekonferansen og Petter er ikke skiforbundet sin “eiendom” før om noen dager, men i langrennsløypene på Beitostølen dukker de nok garantert opp, tett fulgt av kameraer og direktesendte sendinger.

20161116_133139_resized

Heidi Weng var både omsvermet og et ettertraktet intervjuobjekt for pressen.

Norges aller beste langrennsløpere, kombinertløpere og en del skiskyttere blir  se i løypene på Beitostølen skistadion. Foruten prestisjetunge langrennsøvelser, vil også kombinertløperene avslutte sitt NM i langrennsløypene  under Bitihorn lørdag.

HEidi Weng Sesongåpningen langrenn foto roy myrland

Norges skiforbund åpnet “ballet” med velregissert og strømlinjeformet pressekonferanse i Beitohallen onsdag. Stavtakene og frasparkene blir videre fulgt tett av et kobbel med fotografer og journalister resten av uka. NRK sender direkte foruten at de lager intervjuer og innslag underveis i arrangementet.

Følg sesongåpningen langrenn på nett

Hele redaksjonen til nettavisa Langrenn.com jobber tett på løpere og arrangører på Beitostølen. Her kan du lese og se de eksklusive og spennende intervjuene fra sesongåpningen for langrenn i 2016.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + 7 =