Fra “Klassisk julekonsert” (obs. gåsehudadvarsel)

Svein Erik Sagbråten Nils Fystro, Harlad Grønvold og Eivind Dølerud. Valdresstrykerne Røyst Øystre Slidre sanglag klassisk julekonsert foto roy myrland

Valdresstrykerne og Øystre Slidre sanglag, med solister, inviterte til “Klassisk julekonsert” i Tingnes kirke på Fagernes 18. desember. Solister, strykere og sangere spilte og sang, slik at mange i det lydhøre publikumet fikk “gåsehud” og et par ble også “blaute i øya”. Dette var en spesielt god konsert, hvor musikerne og sangerne formidlet på et høyt nivå. Eivind Dølerud dirigerte de dyktige Valdresstrykerne og operasanger Svein Erik Sagbråten både dirigerte og var solist med et meget velklingende og samstemt Øystre Slidre sanglag.

Se og hør 2 vidunderlige musikkstykker (med gåsehudadvarsel)  fra konserten starter 4 minutter ut i videoen. Videoen under starter med intervjuer av Eivind Dølerud, Svein Erik Sagbråten, Nils Fystro og Harald Grønvold .

Foto, video og tekst fra “Klassisk julekonsert”: Roy Myrland

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen − 7 =