Frelsesarmeen med høye hatter, hvite jakker og bugnende fat.

Frelsesarmeen med høye hatter, hvite jakker og bugnende fat.
 Frelsesarmeen hjelper. Tidligere i desember i år, som tidligere år, har det blitt delt ut matkasser/poser med diverse julemat til de som har fått det tildelt etter søknad av Frelsesarmeen i Larvik.
Men, i år var det et men..
MENY Stavern og MENY Helgeroa bidrar til Frelsesarmeen hele året og etter litt snakk “bak på rampa” (lagerinngangen til MENY Stavern)  tidligere i Desember, bestemte kjøpmennene Dag Arild Bakken og Thomas Eriksen seg for å bidra til at brukere av Frelsesarmeen i Larvik, også skulle få en gratis og skikkelig julemiddag.
 Sammen med “mat-nissen”  Jan Tore Lauritzen , som til daglig er butikksjef i MENY Stavern, blei det stekt og kokt til den store gullmedalje i ferskvareavdelingene i de to supermarkedene. Der var det  ferskvaresjefene Erlend Vågnes og Espen Christiansen, som sørget for både smak og konsistens på juledelikatessene. Kjøpmann Eriksen i Stavern fikk virkelig “kjørt seg” som logistikksjef! Dag Arild Bakken har trening i å kjøre ut “overtidsmat” til steinindustrien i distriktet, så han sørget for transporten av maten inn til Frelsesarmeens lokaler i Larvik.
De kjente Larviks-kokkene Dag Einar Hansen og Frank. Foto: Bjørn Edvart Andersen Korpsleder (kaptein) ,Frelsesarmeen Larvik
De kjente Larviks-kokkene Dag Einar Hansen og Frank. Foto: Bjørn Edvart AndersenKorpsleder (kaptein) ,i relsesarmeen Larvik
Og for en servering det blei. -Kjente kokker, Dag Einar Hansen og Frank som er to av Frelsesarmeens frivillige kledd med høye kokkehatter og i flotte jakker, serverte varm julemat fra  bugnende fat så alle ble både mette og fornøyde. Dermed blei det en ekstra “varm” julegave til brukere av  Frelsesarmeen i år.
Dag Einar Hansen og Frank sammen med "sjåfør" Dag Arild Bakken og "matnisse" Jan Tore Lauritzen
Dag Einar Hansen og Frank sammen med “sjåfør” Dag Arild Bakken og “matnisse” Jan Tore Lauritzen
“Varmt” ble det også for Dag Arild Bakken, Thomas Eriksen, Jan Tore Lauritzen, Espen Christiansen og Erlend Vågnes.  -Vi er både rørte og takknemmelige for at nesten 40 av Frelsesarmeens brukere likte maten vi laget til.  Det å bidra slik “ekstra” og overraskende til brukerne og sammen med Frelsesarmeen, som også gjør en fenomenal jobb lokalt i distriktet vårt hele året var en unik opplevese for oss.
God jul og godt nytt år. -Vi “snakkas”
Fra venstre: Butikksjef Jan Tore Lauritzen, kjøpmann Thomas Eriksen og ferskvaresjef Erlend Vågnes i MENY Stavern. Foto Roy Myrland
Fra venstre: Butikksjef Jan Tore Lauritzen, kjøpmann Thomas Eriksen og ferskvaresjef Erlend Vågnes i MENY Stavern. Foto Roy Myrland
God jul og god nyttår ønsker disse tre både spisegjester og kunder.  Også “snakkas” vi på nyåret sier fra venstre: Jan Tore Lauritzen, Thomas Eriksen og Erlend Vågnes i MENY Stavern.
Foto:  Bjørn Edvart Andersen, Korpsleder (kaptein)  i Frelsesarmeen Larvik og Roy Myrland
Tekst: Roy Myrland www.langsveien.no

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 13 =