#Langsveien2016 -Livestreaminger fra Stavern, Steinsholt og Jørn Hilme-stemnet

@LAngsveien2016 direktesending langsveien Stavern Steinsholt jørn hilme valdres larvik livestream foto roy myrland

#Langsveien2016 er taggen reprisesakene i Romjulen merkes med.

Langsveien.no sin livestreaminger i år ble en suksess. I samarbeid  med Avisa Valdres  har også “Valdres-TV” sendt flere programmer.

Men, ute langsveien på bryggekant, i dal og der studioet var fra 1500 tallet, var det følgende som bidrog og “leverte varene;

I Stavern: Amalie Langerud holdt orden på rekkefølgen av gjester og teknikk, Inger Kristine Grønvold styrte med servering og “varmet opp” gjestene og Thomas Eriksen var grillmester. Sjur B. Grønvold styrte kameraet og holdt fokus og Dag Arild Bakken var sjefskokken som sørget for at alle fikk smake grillmat.

Høstmarkedet på Steinsholt sin sending ble styrt Ben Ormstad fra Ormstad Multimedia / Avisa  Valdres. ABAX elektroniske kjørebøker og utstytskontroll, Røsholt maskin, Larvik kommune, Kim SteinsholtA/S, Funnemark Larvik, Wenche og Kenneth på Steinsholt Marked bidrog sterkt til den vellykkede sendingen fra denne “folkefesten” i Lardal.

På Valdres folkemuseum og under Jørn Hilme-stemnet der produserte Ben Ormstad og Christer Strand sendingen av arragnementet som 20. november ble kåret til “Årets folkemusikkarrangement” i Operaen i Oslo (Se hele sendelisten under)

Se reprisenesendingene under

 

 

Amalie LAngerud Sjur B. Grønvold Inger Thomas Eriksen Dag Arild Bakken Roy Myrland

Vi leverte varene! Foran fra venstre: Amalie Langerud holdt orden på rekkefølgen av gjester og teknikk, Inger Kristine Grønvold styrte med servering og “varmet opp” gjestene og Thomas Eriksen var grillmester. Fra venstre bak står: Roy Myrland som snakka på seg “snakkebrokk”, Sjur B. Grønvold styrte kameraet og holdt fokus og Dag Arild Bakken var sjefskokken som sørget for at alle fikk smake grillmat.

Jørn Hilme-stemnet 2016. -ValdresTV, en samproduksjon mellom Avisa Valdres og nettavisa Langsveien.no

  • Roy Myrland
  • 16 videoer
  • sett 205 ganger
  • Sist oppdatert 9. aug. 2016

Spill av alle

Foto og tekst: Roy Myrland/www.langsveien.no


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + eleven =