Hot tips: Konfirmasjonsgave!

Konfirmasjonsgave Angelica Smykkedeigner, Valdres, Volbu, Kunst, Øystre-Slidre, Oppland, NEvlunghavn, LArvik, Vestfold

 

Det nærmer seg våren og tid for å gi konfirmasjonsgave. En flott presang kan være et av Angelica (bildet over) sine smykker. Hennes helt unike gaver har en mening og kan bli meget personelige. Hun forteller: -Jeg ville finne nye måter å vise fram bilder på, ved å lage unike smykker av dem. Ville også gi andre mulighet til å lage smykker av sine egne personlige bilder – i tillegg til ferdiglagde design. I nettbutikken hacdesign.com er stadig nye kolleksjoner på vei.

Angelica forteller til nettavisa Langsveien.no om positive tilbakemeldinger fra folk, som synes idéen er original, samt at det er ekstra gøy man kan få smykker med sine egne bilder. At kundene synes at smykkene er fine og godt håndverk tyder også tilbakemeldingen på i innboksentil hacdesign.com

Avslutingsvis forteller Angelica om design- og nettbutikk-planene videre. -Det blir nye kolleksjoner i andre materialer, som metall, glass og syntetisk lær og jeg gleder meg til fortsettelsen. Og husk. -Smykkedesigneren tar gjerne  i mot ditt bilde for å lage det helt unike smykket til deg eller dine!

Sjekk hacdesign.com og utvalget, eller ta kontakt hvis du har noen bilder som du vil ha gjort om til smykker.

Konfirmasjonsgave

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


2 kommentarer


  1. Så bra Heidi. Dette skal jeg dele videre. Lykke til ?

    Svar

  2. Så flott Heidi! Deler gjerne !!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 + nine =