Mere enn en jobb i Tjølling

Svein T. Jensen, Tjølling IF, Tjøllinghallen banemann hallansvarlig foto roy myrland
Tjølling IF har et  velholdt idrettsanlegg på Løveskogen, ca. midt i mellom Larvik by og Sandefjord sentrum, langs rv. 303. Her er det både kunstgress-, natugress- og beachvolley-bane, pluss en flott håndball-hall. Alt dette vedlikeholdes og stelles av banemann og hallansvarlig Svein T. Jensen (bildet over). -I hallen er det kluter og vaskebøtter som trengs for å holde det fint. Kunstgresset krever faktisk mere stell enn naturgresset skal banen holde seg fin, men vi har en ordentlige maskinpark her som vi bruker til den jobben, forteller han.
Så tilbake til Tjøllinghallen.

Tjøllinghallen åpnet i mars 2000. Mobilfoto: Roy Myrland

-16 år før den blei bygd, var vi med og gjorde grunnarbeidene og siden åpningen i mars 2000 har vi vært veldig nøye med både vedlikehold og reinhold her. Parketten lakkes hvert 5. år, men klisteret som brukes av håndball-spillerne må vaskes bort hver eneste uke, forteller Svein T. Jensen.
Slik har både dager, uker og år gått, i anlegget som er “nesten som nytt” til Tjølling IF på Løveskogen. -Vi er både fornøyde og takknemmelige for at vi har en banemester/hallansvarlig som gjør så uendelig mye mere enn å gjøre jobben sin, sier anleggsleder Per Anders Lund i Tjølling IF.
Svein T. Jensen er en solid “diplomat og lagspiller” som bidrar med så mye mer enn det han gjør i jobben sin for klubben og medlemmene. Han er en ekte ildsjel som virkelig “brenner” for bygda og laget sitt!

20170202_120303


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 2 =