-Vi lager snø til Therese Johaug.

Erik ØStli Beitostølen therese johaug skistadion Valdres Theres Johaug hilsen foto roy myrland
Se og hør Erik Østli (bildet over) sin hilsen til Therese Johaug i videoen under.

Therese Johaug får det som på godt norsk kalles “grisebank” av diverse aktører innen idrett om dagen. Sist ut var en skiprodusent som sa opp sponsoravtalen med hedersjenta fra Dalsbygda.
Noen som ikke svikter er skifolket i Valdres.

 

Jon Arild Myrvold Mads Langli Myrvold Beitostølen øystre slidre idrettslag danskebakken theres johaug foto roy myrland
Snøkanonene går for fullt på Øystre Slidre IL sin skistadion og leder Jon Arild Myrvold i idrettslaget er storlig fornøyd med de 3 topp moderne snøkanonene, som daglig produserer 10 tall m3 med snø som skal lagres over sommeren.
-Tildekking av snøhaugene har vi etter hvert god erfaring med her på skistadion og vi skal være klare med både mannskaper og snø når Erik Østli innbyr til Beitosprint i november.  Både amtører og de de litt mere trente skal få tidlig snø under skia da, men viktigst akkurat nå er at vi håper så inderlig at Theres Johaug kommer til sesongåpningen i november her på Beitostølen, sier Jon Arild Myrvold (til venstre på bildet over).
Døgnet rundt er flere i Øystre Slidre IL på skistadion og følger nøye med på produksjonen og både snøkanoner og pumer blir fulgt nøye i kulda.  “Vakstjef” for snøproduksjonen denne formiddagen var Mads Langli Myrvold (til høyre på bildet over). – Er det noe som ikke stemmer har jeg mobilen med meg, men enn så lenge har det gått bra med nok kuldegrader og bra vanntrykk.
Snøkanon danskebakken valdres beitostølen kunstsnøproduksjon foto roy myrland
Topp moderne snøkanoner på Beitostølen skistadion produserer snø for sesongen 2017/18.
Hilsen til Therese Johaug under.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


2 kommentarer


  1. Endelig en gladmelding.
    Heia Øystre Slidre IL som støtter Therese Johaug og skisporten.
    En flott gest fra ØSIL, Erik Østli og Jon Arild og Mads L. Myrvold

    Svar

  2. endelig noen med ett kjærlig og stort hjerte til therese,og som hun har fortjent fullt ut. dette gleder enns hjerte å lese og øystre slide ikke dolker en i ryggen. men viser omsorg å kjærlighet for therese. tusen tusen takk til dere som legger tilrette med snø for therese. så stå på therese. <3. som du ser har du uendelig mange støttespillere som vil hjelpe deg.<3.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 + fifteen =