Elisabeth Tvetene feires i Nevlunghavn

Søndrsødtunet, nærbutikk, landhandel, HElgeroa, NEvlunghavn, Thore Tvetene, Mette Strand, Grethe S. Waale, Elisabeth Tvetene og Asta Waale. foto roy myrland

Thore Tvetene, Mette Strand, Grethe S. Waale og Asta Waale gratulerer Elisabeth Tvetene (nr. 2 fra høyre på bildet over) med dagen 17. februar.

 

I landhandelen på Søndersrødtunet ved Helgeroa og Nevlunghavn blir det stadig slått av en prat om smått og stort, pluss om siste nytt fra både fjern og nær.

Akkurat slik det er i aktive lokalsamfunn over hele landet. Om det er nyåpninger av butikker, ferietur til mellomeuropa eller strikkeoppskriftene i strikke-kafeen går for det samme. Folk tar seg litt tid og deler ofte både gleder og sorger i hverdag og fest over handlekurven bak kassadisken på MENY. Dagens lille “snakkis” var om feiringen i Nevlunghavn i morgen fredag 17. februar. Da har det seg slik at Elisabeth Tvetene har bursdag, og for ei nettside som skriver om folk fra nord og sør og et par vestlendinger i tillegg, ble dagens oppslag da at positive og engasjerte Elisabeth fyller år! Gratulanter og bursdagsbarn på bildet over.

Og helt til slutt.

Gratulerer med dagen Elisabeth fra alle oss som setter stor pris på at du er akkruat den du er for både familie og lokalsamfunn!

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + six =