Onkel Kjell og vinterbildene

Onkel Kejll Kjell Åge Sørensen Fotograf NAnset Fagerli LArvik Foto roy myrland

Onkelen min er Kjell Åge Sørensen (80) på Nanset i Larvik (bildet over) og han begynner å bli en voksen mann. Gjennom sitt arbeidsliv på “Farris” i Larvik ble han godt kjent i byen og nærområdet og mye av dette blei foreviget med kameraet. For en som var smågutt på -60 og -70 tallet ble onkel Kjell  sin fotografering til inspirasjon. Kjell har det fortsatt moro med å ta bilder og er en herlig “sparringpartner” og viktig redaksjonsmedlem her på Langsveien.no.

Langs Gamle Kongevei ble bildene under til, fra det som nå er leke- og friområder, men som en gang var  både beiteland, dyrket mark og senere sandtak. Mildværet og kulda ha skapt et herlig rimlag over landskapet ved Bøkeskogen i Larvik nå i februar og mot den skyfrie himelen ble motivene festet til brikka og “evigheten” på internett.

Hvinterbilder 010

Fra toppen av den gamle brønnen ved Gamle Kongevei på Månejordet og ned mot E 18 (som om et års tid går i tunell under).

Onkel kjell sine vinterbilder nanset månejordet larvik

Rimfrost så langt øyet rekker. Her nede på jordet mot “Hvælven” var det et oppkomme som vannet ble pumpet opp fra, til brønnen toppen av Månejordet

Hvinterbilder 015

Foto: Kjell Aage Sørensen
Tekst Roy Myrland

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + 8 =