Enda en seier i Sveits til Mari Eide

MAri Eide Skisprint Sveits Drammen Engadin marathon foot roy myrland team telemark Øystre Slidre IL

Mari Eide fra Øystre Slidre IL og Team Telemark gikk til topps i Sveits igjen! (bildet over er fra skisprinten i Drammen 8. mars)   Fra fredagskvelden hadde hun seieren i sprinten med seg. og søndag 12. mars ble det gull i “Engadin skimarathon”. De to andre på pallen i dameklassen i “Engadin marathon”  var Rahel Imoberdorf (Sveits) og  Caitlin Gregg (USA). Tuva Toftdahl Staver sikret seg en hederlig 6. plass i dameklassen som hadde over 2200 deltagere

I herreklassen var det Dario Cologna fra alpelandet som sikret sin tredje hjemmeseier i dette skirennet. En god nr. 2 i den 49. utgaven av dette skirennet blei Anders Gløersen fra Rustad IL. Ilia Chernousov (RUS) ble nr. 3.

Arrangørens hjemmeside her

Resultatlister; https://www.datasport.com/live/ranking/?racenr=19705


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen − 5 =