For både damer og herrer i Stavern

Janne Friberg Stadheim og Hans MArtin Stadheim Stavern LArvik ildsjeler foto roy myrland/www.langsveien.no

 

Janne Friberg Stadheim og Hans Martin Stadheim (bildet over) er engasjerte, positive og  har det godt sammen. De to ser lyst på livet og er glade i hverandre og i Stavern. -Det gir resultater til nytte,  glede og trivsel for mange!

Foruten restaurantene “Skipperstua”, “Brygga” og kafeen “Olivia” starter de nå også opp en herlig helårsåpen skobutikk  i “Smilehullet” og sommerparadiset. Vis a vis “Skipperstua”, sånn ca. midt i Stavern, er lokalene der det tidligere var frisørsalong. Der er det nå totalt forandret. De to driftige stavernspatriotene har pusset opp og bygd om i lokalene, som nå skal huse en helt unik skobutikk.

Aurlandssko Stavern foto roy myrland

Alt fra solide og skikkelige Aurlandssko, til høye heler og stilige lakksko blir å finne i sortimentet. -Og, lykke-tiøringene lover produsenten i Sogn er på plass i Aurlandsskoene fortsatt (les her)

JAnne Friberg Stadheim skobutikk Stavern damesko herre høye heler vesker foto roy myrland

Og.. -“ryktet” sier at det blir noen herlig vesker å få kjøpt i den kjedefrie, frittstående og selvstendige skobutikken også.

Grundigheten og den ordentlige kvaliteten de to driverne står for gjenspeiler seg i detaljene i butikken.

Trapp dør skobutikk inngangsparti stavern foto roy myrland

Når vi blir ferdig inne skal det gjøres en del ute på utsiden av huset forklarer Hans Martin Stadheim. Han er allerede litt i gang og forklarer og viser detaljer på den flotte inngangsdøren til skobutikken. Som kjent er trebåtmiljøet i Stavern helt unikt og både en og to sjekteeiere har kommet med råd og vink om hvordan treverket skal både behandles og se ut i “Smilehullet”

 

Skobutikk lærarbeid stavern fot roy myrland

 

Egenprodusert eikekasse for lommebøker som skal selges, er på plass på den Stavernproduserte disken allerede.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


1 kommentar


  1. Så spennende,- lykke til ??☺️???????

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 2 =