I Østre Hedrum Grunneierlag bruker de “elgpigg” som klubbe.

elgpigg møteklubbe østre hedrum grunneierlag foto olav nordheim

Leif Steinar Andersen ble sist torsdag gjenvalgt til leder i Østre Hedrum Grunneierlag i Larvik kommune. Resten av styret består etter årsmøtet av Inge H. Eskedal, Sverre Johan Foss Knutsen, Ken Håvard Reinskås og Hans Raymon Rødbøl. Grunneierlaget har i over femti år organisert jaktrettighetene i østre deler av Larvik kommune. Fra årsrapporten for 2016 kan vi lese at det er felt 7 elg, 15 rådyr, 14 bever, 4 rev, 4 mår, 1 ravn, 8 duer, 6 and, 1 skarv og 1 nøttaskrike.

 Styret i Østre Hedrum Grunneierlag, fra venstre: Inge Halle Eskedal, Sverre Johan Foss Knutsen, Ken Håvard Reinskås, Hans Raymon Rødbøl og leder Leif Steinar Andersen. I midten sitter 87 årige Gudbrand Skuggedal som er æresmedlem i laget.  Østre Hedrum Grunneierlag Foto Olav Nordheim

Styret i Østre Hedrum Grunneierlag, fra venstre: Inge Halle Eskedal, Sverre Johan Foss Knutsen, Ken Håvard Reinskås, Hans Raymon Rødbøl og leder Leif Steinar Andersen. I midten sitter 87 årige Gudbrand Skuggedal som er æresmedlem i laget.

Foto og tekst: Olav Nordheim.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 + 7 =