Påskeutfart med ekspressbuss og AVIS leiebil

Påskeutfart bilutleie billeie kassebil varebil transport leiekjøring AVIS LEIEBIL FAGERNES VALDRES JØRN ROGER SVANHELD Foto Roy Myrland

Påskeutfart er ikke slik det en gang var med endeløse køer på veiene og overfyllte tog. Noe av årsaken kan være at det i de store byene i landet vårt begynner det å bli trangt om plassen for privatbilene.  Private parkeringsplasser i sentrumsområdene blir dyrere og dyrere og bompenger og piggdekkavgift girer opp totalkostnaden ved å ha bil. Det har medført at flere, som bor slik til, nå kun har bil til lokal kjøring og heller velger å bruke offentlige transportmidler og leiebil, når de skal i “langveien”.

I Valdres forteller Bjørn Roger Svanheld (bildet over) ved AVIS bilutleie på Fagernes at flere hyttegjester og andre besøkende kommer med JVB og Valdresekspressen opp fra Oslo og leier bil når de er i området. -Om bilen kunden ønsker er stor eller liten spiller ingen rolle. Tanken er full og bilen nyvasket når kunden overtar kjøretøyet, avslutter han praten før en varebil skal leveres til en kunde som skulle gjøre klart til påsken.

For transport lenger inn i fjellet er det mulig å både leie snøscootertransport, eller å sitte på med JVB sine “snowmobiler” på ruta mellom Tyin-Tyinhomen og Eidsbugarden.

For påskeutfart eller andre turer:
JVB sine tilbud og rutetider
AVIS bilutleie eller tlf. 40410606

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + six =