Kom som en gjest, reis som en venn, i et nyrenovert Nevlunghavn bakeri og conditori

Baker Atle Thorstein, NEvlunghavn bakeri og conditori LArvik kommune. Foto: Roy Myrland/www.langsveien.no
“Kom som en gjest, reis som en venn”, er som kjent slagordet til bakeriet i Nevlunghavn.

Nå ser det ut til at det tar enda litt lengre tid før gjestene reiser derifra. Det er nemlig blitt enda triveligere å både handle og sitte å spise i det veldrevne bakeriet til familien Thorstein og deres dyktige ansatte.

Nevlunghavn Bakeri & Conditori har vært stengt et par dager etter påske, men 20. april var det nyåpning der. Det trivelige bakeriet lengst sør i Vestfold har fått ny innredning og utvidet til 125 sitteplasser, i sofaer og stilfulle stoler.

Baker Atle Thorstein forteller at det har blitt brukt godt over en million kroner i oppussingen, som foruten nye stoler og bord også har gått til nye disker og veggdekor. Bak de nye og velfylte diskene, hvor den ene huser det søte og den andre påsmurte varer, er det montert opp nostalgiske fliser på veggen. Dette er både stilfullt og forsterker det alle gjester og kunder har erfart og smakt. Her handler det om god smak og kvalitet som blir servert av ca 10 ansatte.

Helt nytt i bakeriet er “selvbetjeningsøya” foran diskene. Her kan kundene selv forsyne seg med bestikk, vann og påfyll på kaffekoppen. -At vi nå også har tre kasser som kan betjene kundene, vil sikre at kundene får en smidig og enklere handel her, avslutter Atle Thorstein praten etter en hektisk påske og en vellykket ombygging.

Wenche Thorstein har sammen med mannen Arild og sønnene Erik og Atle bygget opp det meget populære og veldrevne bakeriet. På asjetten er bestselgerne på kakefronten. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no
Wenche Thorstein har sammen med mannen Arild og sønnene Erik og Atle bygget opp det meget populære og veldrevne bakeriet. På asjetten er bestselgerne på kakefronten. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no
Stilige og fine møbler og bord gir 125 sitteplasser. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no
Selvbetjeningsøy
Mette Rodal er storfornøyd med oppussingen på arbeidsplassen sin.
Asta Kristine Waale ved et av de tre kassapunktene, som forhåpentligvis skal gjøre at køen glir litt raskere unna i sommermånedene.
“Mølenbrødet” er fortsatt bestselgeren i det kystnære bakeriet. Linfrøene på brødet forestiller rullesteinene på Mølen der Vestfoldraet ender i Skagerrakk.
Kom som en gjest, reis som en venn!
Smørbrød Nevlunghavn bakeri og conditori

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight − two =