Nicole Fessel og Florian Glimsdal Eberspacher valgte trening i Skrautvål, istedenfor påske i Thailand.

Nicole Fessner Florian Glimsdal Eberspacher Skrautvål Langlauf Norwegen Oberstdorf foto roy myrland

Langrennsløperne Nicole Fessel og Florian Glimsdal Eberspacher er fra Oberstdorf i Bayern i Tyskland.

Nicole Fessner trener i Lerin Skiløyper sine eminente spor i Valdres skisenter i Skrautvål. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no
Nicole Fessel trener i Leirin Skiløyper sine eminente spor i Valdres skisenter i Skrautvål. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no

Nicole er landslagsløper og satser mot en olympisk medalje i 2018. Florian har selv en solid skikarriere og er med som kjentmann og treningskamerat, samtidig som de besøker Florian sin mors slekt i Valdres. Det er helt fenomenale skiløypene som er ved Valdres skisenter i Skrautvål nå midt i april. -Her er milevis med nykjørte spor i fin nysnø og slike forhold er det ikke i Oberstdorf, forteller Florian i intervjuet. Se og hør hele innslaget fra skiløypa på tysk/norsk i innslaget under (beklager dårlig grammatikk, men slik ble det). Løypekart her.

 

Google Translate lager følgenede oversettelse:
Langläufer Nicole Fessel und Florian Glimsdal Eberspacher ist von Oberstdorf in Bayern in Deutschland. Nicole Nationalmannschaft Läufer und Wetten gegen eine olympische Medaille im Jahr 2018 Florian haben sogar eine feste aktive Laufbahn und mit dem einem lokalen Historiker und Trainingskollegen in den phänomenalen Skipisten, die in Valdres Ski Skrautvål sind jetzt Mitte April. Sehen und hören Sie das ganze Interview auf dem deutschen / Norwegian in Schuss unter (sorry schlechter Grammatik, aber das ist, was passiert ist)

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 − 1 =