De gjør jobben sjøl i Drammensveien 67 på Frogner i Oslo

Sameiet drammensveien 67 skillebekk frogner Oslo foto roy myrland

I sameiet  Drammensveien 67, på “beste vestkant” og vis a vis den russiske ambassaden i Oslo, ble trillebår sa,kser og river tatt frem og brukt i dag. Over hele landet begynner vårdugnadene med godt humør, klipping, rydding og fjerning av fjorårets vekst og vinterens etterlatenskaper, så snart vårsola har brånet bort vinteren med søle og snø.

Samhold og fellesskap

-Vi gjør jobben sjøl og betaler ikke eiendomsskatt med glede, fortalte den muntre gjengen i sameiet. De storkoste seg med det å jobbe sammen og holde eiendommen sin fin og velstelt. -Trivsel, glede og samhold blir som kjent både bedre, større og sterkere, innimellom kvisthogst og jordbearbeiding på Skillebekk i Tigerstaden også. Der er det ikke innleide “firmaer” eller entreprenører som ordner opp når fysisk arbeid skal gjøres på grøntområdet.

Sagfører klar for innsats.
-Trillebåra er uunværlig både i byen og på landet når våronna er i gang.
Med godt humør, bøyde rygger og sterke muskler gikk vårdugnaden som en lek denne gangen også langs Drammensveien i Oslo. Foto: Roy Myrland/www.langsveien.no

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 − three =