Hedda Hytter er årets Valdresambassadør. -De sponser bl.a. skiløpertalentet Vebjørn Hegdal fra Larvik

Hedda Hytter er årets Valdresambassadør. -De sponser bl.a. skiløpertalentet Vebjørn Hegdal fra Larvik

VisitValdres skriver følgende i pressemelingen som ble sendt ut 24. april:

Hedda Hytterkåret til ”Årets Valdresambassadør 2017”

Under Valdreskonferansenpå Scandic Valdres onsdag ble Hedda Hytter kåret til Årets Valdresambassadør. Det er VisitValdres som deler ut prisen som kan gis til en person eller organisasjon som har gjort Valdres kjent nasjonalt eller internasjonalt.

Siden 2010 har tidligere Valdres Næringsforum vært ansvarlig for denne prisutdelingen, og fra 2016 ble denne ærefulle oppgaven videreført til Visit Valdres. En jury på 5 personer fra næringsliv og det offentlige Valdres har funnet Hedda Hytter verdig til prisen. Juryen peker blant annet på at Hedda Hytter er en betydelig arbeidsplass i Valdres og en hjørnestensbedrift i Hedalen som har eksistert i 39 år. –Hedda Hytter har gir hele Valdres en profil, en tyngde og en troverdighet som kommer alle til gode, sa daglig leder i Visit Valdres, Erik Engelien, da han overrakte prisen. Juryen framhever i tillegg at Hedda Hytter trolig er den bedriften i Valdres som får størst nasjonal synlighet med tilstedeværelse i både lokalmedier og riksmedier. Sponsoravtalen med Johannes Thingnes Bø sørger for at Hedda Hytter blir sett av mange TV-seere i beste sendetid. Valdres har i 2017 flere hytter enn innbyggere, noe som bekrefter hvor viktig hytteturismen er for dalføret. -Å ha en lokal hytteprodusent i den øverste nasjonale ligaen er av uvurderlig betydning, påpekte Engelien.

 

Tidligere publisert videointervju på nettavisa Langsveien.no med en av “Hedda Hytta” sine sponsorobjekter, nemlig langrennsløpet og stortalentet Vebjørn Hegdal følger under.

Vebjørn Hegdal Larvik Hedda sponses av Hedda hytter som er årets Valdresambassadør 2017. Foto: Roy Myrland

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − 9 =