Ei ekte “hulder” i Miss Norway finalen

Nicole Elisabeth Stia bor for tiden i Oslo og gleder seg til finalen i Miss Norway Olsokaften 29. juli. Foto Roy Myrland
 –
Nicole Elisabeth Stia er ei trivelig og ekte “hulder” fra Lardal i Vestfold. Hun også student, sosial, godt trent og hun er i finalen i Miss Norway 2017!
Det var helt tilfeldig at Nicole havnet i Miss Norway konkurransen . Rett før jul surfet hun rundt på internettet sammen med ei venninne og et par uker seinere, og etter at familie og venner hadde godkjent deltagelsen, var hun i gang. 120 jenter var  påmeldt i konkurransen, men etter uttaket i januar var det kun 15 jenter igjen i “finaleheatet”. Finalen er 29. juli.
Nicole Elisabeth Stie bor for tiden i Oslo og gleder seg til finalen i Miss Norway Olsokaften 29. juli. Foto Roy Myrland
Nicole Elisabeth Stia bor for tiden i Oslo og gleder seg til finalen i Miss Norway Olsokaften 29. juli. Foto Roy Myrland
-Jeg hadde overhodet ikke noen forventninger om å å helt til finalen, men tenkte at det var moro å bare være med. Nå er det blitt litt mere alvor, forteller den blide jenta, som har vokst opp i “skogkommunen” Lardal i indre Vestfold. Etter videregående reiste Nicole til USA og jobbet i Disney-konsernet en periode, før hun vendt nesa hjemover og begynte å studere. -For tiden er det religion- og samfunnsfag jeg driver med og jeg håper å bli lærer om noen år, men først har jeg planer om å gjøre en god figur i Miss Norway finalen, forteller hun.
Presseomtale, sponsorer og veldedig arbeid gir poeng i konkurransen, pluss at stemmene fra tekstmeldingen er med og avgjør hvem som vinner til slutt.  Blogginnlegg og veldedig arbeid, pluss jobbing med sponsorer tar tid fram mot finalen, for jenta som kanskje kan stå foran speilet på ettersommeren og vite svaret når hun spør: Speil, speil, på veggen der. Hvem er vakrest i landet her?
Ønsker du å gi din stemme på  Nicole?
Send tekstmelding: MISSU 13 til 1963. (10.- kr pr stemme)
Nicole Stia finalist i  Miss Norway 2017 foto roy myrland www.langsveien.no

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen − 12 =