Hva betalte du for full tank?

Full tank bensin og diselpris foto roy myrland

 

Veldig, veldig mange som bor og er på bygda er avhengig av bil da hverken elsykkel, eller bussruter, er tilpasset årstider, vær og lange avstander i bygdenorge.

Når så prisforskjellene på drivstoff er urimelig store, og disel- og bensinprisen dermed varier flere hundre kroner på en tank, avhengig hvor du bor, blir det veldig feil og urettferdig behandling av bilister (det er folk og velgere  det også).

At oljeselskapen “snakker sammen” kan neppe bevises eller dokumenteres, men i sentrale strøk, og der det er konkurranse om kundene, er literprisen ofte mange kroner rimeligere et par dager i uka. “Markedskreftene” fungerer ikke helt slik i bygdenorge.

21. og 22. mai var dette (bildet over) drivstoffprisene i en sentral-østlandsby. Prisene steg jevnt og trutt for hver  mil en kom lenger ut på landet.

Hvorfor skal det være så vanskelig å få slutt på dette “lureriet” og gjøre dette på en rettferdig måte? La drivstoffet koste det samme hvor du enn er i landet og uavhengig av hvilken ukedag det er. -Det ser ut som en må være “søkk rik” og stemme Høyre, være “falsk” som Frp, “vinglete” som Venstre, eller leve i “åndeverden” med Krf, for å skjønne seg på drivstoffprsene i Norge.

Forskjellsbehandling p.g.a. rase, tro, hudfarge, kjønn eller bosted er ikke bra noen av delene..

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + fifteen =