40.000.- i gave til nye tandemsykler

Diane S. Hanisch og Ingebjørg Guslund har bestilt nye tandemsykler Foto Jan Arne Dammen (3)

Gleden var stor på Storedal Kultursenter da de mottok 40.000.- kroner fra Sparebankstiftelsen DnB til innkjøp av nye tandemsykler til Ridderdagene.
– Tandemsyklene er bestilt og vil være på plass i god tid før Erling Stordahls Minneritt. Rittet som arrangeres under Ridderdagene på Storedal første helgen i september, forteller Ingebjørg Guslund ved Storedal Kultursenter.

Jubileum

I år er det femte gangen sykkelrittet og Ridderdagene arrangeres. Dette er en helg med aktiviteter tilpasset både funksjonsfriske og deltakere med funksjonsnedsettelse. Noen av aktivitetene er seiling, terapiriding, Tahirlekene, laserskyting, trugeløp og speiderleir. Åpningen i år blir spesiell med teaterforestillingen «Fra mørke til lys» med Bjørn Skagestad i hovedrollen i Norges vakreste amfiteater.
– Erling Stordahls Minneritt er et av arrangementets høydepunkt. Med flere tandemsykler blir det mulig for flere synshemmede å delta, sier Diane S. Hanisch som ønsker alle velkommen til Storedal og Ridderdagene 2017.

Diane S. Hanisch og Ingebjørg Guslund med gavesjekken fra DNB Sparebankstiftelsen Foto Jan Arne Dammen
Diane S. Hanisch og Ingebjørg Guslund med gavesjekken fra DNB Sparebankstiftelsen Foto Jan Arne Dammen
Sparebankstiftelsen

Sparebankstiftelsen DnB eier rundt 9 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
«Vi utløser gode krefter» er deres visjon. Stiftelsen ønsker å bidra til et samfunn med flere skapende, aktive og ansvarsbevisste mennesker, og støtter særlig prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og som gir et positivt bidrag til barn og unge. Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten tildelt omlag 4 milliarder kroner til allmennyttige formål.

Av Jan Arne Dammen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 + 2 =