Sommerens viktigste skautur.

Sommerens viktigste skautur.
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Pressemelding:

Det er nå bare knapt 3 uker igjen før du kan ta deg sommerens viktigste skautur.

Pinåsløpet støtter både Kreftforeningen og Aktiv mot kreft. Så ved å ta deg en tur i trimklassen uten tid eller teste formen på tid, støtter du noe av det viktigste arbeidet innen helse i Norge og verden forøvrig. Eller hvis du er tilskuer og handler litt i kiosken, er du med å bidra på samme måte. I Pinåsløpet 17.juni har du anledning til å treffe noen av verdens beste langrennsløpere! Så ta turen til Steinsholt i Lågendalen denne formiddagen. Pinåsløpet arrangeres for 15.gang! Et flott terrengløp i nydelig natur omkring Pinås i Styrvoll. (I Lardal kommune i Vestfold.) Startskuddet smeller kl.12:00. Svarstad IL og Lardal o-lag er arrangører. Løpet passer for alle som driver med kondisjonsidrett eller de som ganske enkelt liker en tur i skogen! Det er klasser både med og uten tidtaking. Det er også eget barneløp for 0-9 år. Se mer på løpets nettside: www.pinaaslopet.no

Ved passering halvveis i løypa på topp-punktet Pinås, er det satt opp spurtpriser i konkurranseklassene til første dame og første herre. Det kjempes om Technet-spurten til kr.5000,-!

Møt bl.a. Team Telemark, Anders Gløersen, Kristin Størmer Steira, Marthe Kristoffersen og Devon Kershaw! Legg turen til Styrvoll denne lørdagen for en spennende og fartsfylt løpsfest inntil formiddagskaffen.

Arrangørlaga håper på like fint vær som det har vært de siste åra og at løpet skal bli en stor motivasjonsfaktor for yngre utøvere og at det blir en folkefest og underholdning for alle frammøtte.

Vi ønsker publikum og nye og gamle deltakere velkommen til Pinåsløpet 2017 lørdag 17.juni!

Med hilsen Pinåsløpet v/løpsleder Ole Wiik ole@trollfoss.no

pinåsløpet


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 − 8 =