Nå er det “sommær’n”! -Kjærstranda er drømmestedet for mange

Petter Kjær Kjærstranda foto roy myrland
Den triveligste plassen for mange om sommeren er “strendane” på Solkysten ute på Brunlaneset i Larvik kommune.

De som har vært her ute mellom Stavern og Helgeroa en ferieuke eller to, finner fort sitt favorittsted. Kjærstranda innerst i Naverfjorden har vært og er fortsatt et  drømmested og populær plass å være med vogn, telt eller bobil for mange

Historiske bilder viser at det antgligvis var i dette området “badegjestene” først kom med hvite spiss-telt for å nyte “sydens” sol og varme tidlig i første halvdel av det forrige århundret.

Petter Kjær (bildet over) er en av Larvikdistriktets aller triveligste turistverter. Han har både tid og lyst til å være med å bidra til at “badegjestene” får den aller beste sommeropplevelsen her ute på Neset.

 

Kjærstranda sommerhandel og kafe

Petter har igjen åpnet sommerkjøkkenet, sommerbutikken og terassen (bildet over). Der er det igjen tid for lune sommerkvelder med mye trivsel og god underholdning, på den berømte og deilige badestranda på Kjær. Åpningstider og oppdateringer om underholdning og hendelser på “Kjærstranda sommerhandel og kafeteria” finner du her på Facebook.

Ps. Det har “tungt” for å regne her ytterst mot Skagerrakk. Ofte splittes uværet og deler seg med en del opp Grenlandsfjorden og en del opp Lågendalen, når det kommer mot land her.

Likte du denne artikkelen? Bidra og doner gjerne til flere slike artikler her.

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + eight =