Blomster og grønsaksplanter fra Slidreøya

Blomster og grønsaksplanter fra Slidreøya
På Vestoppland fengsel, avd. Slidreøya i Valdres er det mye flinke folk som produserer flotte varer!

Innsatte der bidrar til et mangfoldig varetilbud i Valdres, med varer som blir produsert under soningen. Både private og offentlige kjøper kvalitetsvarene som tilbys. Ansatte i fengslet bidrar med kunnskap og kompetanse i både produksjon og salg, men det er innsatte som står for den største jobben og lager til det som frambys. Trearbeider og grønsaker/blomster, pluss litt av hvert annet  er stadig til salgs på “Ærlighetens marked” i Fagernes. Her legges betalingen i boksen og vareutvalget varierer gjennom sesongen. Nå er det blomster og grønsaksplanter å få kjøpt, men om ikke lenge er det hvitløkblomster og diverse andre lokalproduserte landbruksvarer fra “fengselsøya” i Vestre Slidre til salgs .

Følg med på Fb siden til Slidreøya, der oppdaterer verksmester Titus Overdevest (bildet over) og hans kolleger siste nytt : https://www.facebook.com/Vestoppland-Fengsel-avd-Valdres-Slidre%C3%B8ya-354411454740358/?ref=page_internal

Solide og kraftfulle blomster- og grønsaksplanter selges nå påÆRlighetens marked i Fagernes og på Slidreøya i Vestre-Slidre. Foto Roy Myrland

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − 5 =