Reprise fra direktesendingene, pluss fotoserie, fra den voldsomme brannen i Larvik

Reprise fra direktesendingene, pluss fotoserie, fra den voldsomme brannen i Larvik
Ved E 18 litt syd for Larvik var det en voldsom brann i et forråtnelsesanlegg/søppeldynge/komposthaug til firmaet Norsk Miljøindustri A/S fra lørdag 15. til 18. juli.

Dette er anlegg hvor firmaet Nordic Garden henter “plantejord”. 20 brannkonstabler og ca 80 sivilforsvarfolk kjempet for å å slukke brannen gjennom tre døgn. Planteavfall og søppel ulmet og brant opp, og flere beboere i området måtte evakueres. Store mengder slukkevann og røyk ble spredd til, Farrisvannet (drikkevannskilde for store deler av Vestfold red.anm.) )og nærliggende områder. Etter at branne var slukket var statsekretær Toril Charlotte Ulleberg Reynolds raus med ros til de som hadde utført arbeidet, da hun besøkte stedet. Se og hør hele intervjuet med henne  i innslaget under.

Nettavisa Langsveien.no streamet  i flere timer fra brannen og under ligger lenker til noe av det som ble publisert direkte via Fb da det stod på.

Statsekretær for justis- og beredskapsministeren Toril Charlotte Ulleberg Reynolds besøkte området 18. juli, og ble intervjuet på direkten her.

Sivilforsvarinspektør Håvard Sørmoen i Vestfold sivilforsvar ble intervjuet på direkten natt til 18. her.

Stedfortreder brannsjef, Jan-Olav Vagle i Larvik brannvesen fortalte om brannen i siste sendingen etter at brannen var slukket her.

 

Fotoserie fra området og brannen under videovinduet


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × two =