“Konger i sporet”! -Odd-Bjørn Hjelmeset sin skiskole med 450 deltagere!

Morten Thorstensen, Odd-Bjørn Hjelmeset, Krister Sørgård og Jonas Aalberg foto roy myrland langsveien.no
Odd-Bjørn Hjelmeset og hans skivenner arrangerer igjen sommerskiskole i Valdres. Det er Bergo Hotell og området rundt i Øystre-Slidre som er “hovedstedet” for de ca. 450 unge og lovende skiløperne fra 11-18 år som deltar. 50 av disse deltar på “supersamlingen” som er for de litt eldre deltagerne.  I denne gruppen er det flere som tegner til å kunne hente mye edelt metall en gang i framtiden, forteller “skikongen”.
“Odd-Bjørn Hjelmeset Bama sommerskiskole 2017” er det populært å være med på og Odd-Bjørn forteller at deltagerne var tidlig ute med å melde seg på og velge hvilken av de to ukene de ville delta.
Med seg som instruktører for ungdommene har herr Hjelmeset engasjerte og trivelige langrenns-profiler, som har vært ute i skiløypene mange ganger før.
Deltagere og instruktører har det gruelig moro på skiskolen, så god stemning og godt humør, sammen med god mat og nok hvile er grunnoppskriften som følges. Det gir deltagerne forhåpentligvis en minneverdig og god sommerskiskole her på Beitostølen, avslutter skilegenden praten før ei ny økt med treningsvillige og topp motiverte unger står for døren i blautmyr og motbakker.
Molter og vide utsikter frister ikke når “siktet” til ungdommene er innstilt på å bli verdens beste skiløpere og “Konger i sporet”.
På bildet over er “skilærerene” på sommerskiskolen: Fra venstre: Morten Thorstensen, Odd-Bjørn Hjelmeset, Krister Sørgård og Jonas Aalberg
Hjemmeside: http://kongeisporet.no/no/

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 + fourteen =