Stor takk til Ingebjørg og Magne Moe etter Solefallskonserten

Stor takk til Ingebjørg og Magne Moe etter Solefallskonserten

På stølen til Ingebjørg og Magne Moe (bildet over) på Jaslangen i Vestre-Slidre var det totalt ca. 2800 som så og hørte Odd Nordstoga med band leverte en fenomenal Solefallskonsert 1. august. Hilmestemnet hadde full klaff med vær og logistikk, slik at konserten med Nordstoga ble en suksess. Ellen Persvold i Hilmestemnet kunne fortelle etter konserten at det var solgt 2630 billetter, pluss at frivillige og barn ikke behøvede å betale.

Trafikkavviklingen gikk perfekt med åpne bommer og utvidede parkeringsmuligheter på Jaslangen.

Nytt i år var at Hilmestemnet har betalt for en mengde grus og masse som Magne Moe gratis har planert ut på dugnad. Han har hatt god støtte av sin kjære Ingebjørg, slik at det i år var parkeringsplasser i ca 500 meters lengde langs veien forbi Jaslangen. Magne Moe har også hatt god hjelp av broder Per Odd (som også har jobbet i dagvis gratis) og de har også gruset opp en vei på oversiden av stølslaget. Denne uvurderlige innsatsen bidrog til en helt “glatt” trafikkavvikling med det rekordstore publikummet. Når så Odd Nordstoga dedikerte sin sang “Heim te mor” til vertskapet på stølen til Ingebjørg og Magne er det på sin plass å igjen takke disse fenomenale ildsjelene for den jobben som gjøres. Det var rett og slett et eventyr å oppleve at et så stort arrangement, med så mye logistikk og folk, kunne gjennomsføres så uproblematisk. Busstransprot og sykkeldugnad, sammen med fenomenale frivillige bidrog, men hovedårsaken til det helt problemfrie arrangementet er Ingebjørg og Magne sin helt uvurderlige innsats! Takk for at vi andre år etter år kan oppleve unike konserter i lia på stølen deres og helt vest i Valdresfjella!

 

FENOMENALT

Opslået af langsveien.no på 1. august 2017

“Luring” heter ei av platene til “Ødd”
Stor artist med fenomenal publikumskontakt.
Ingebjørg Moe fikk stor takk av Odd Nordstoga. Foto Roy Myrland
Jaslangen

Video her: https://www.facebook.com/Langsveien/videos/1589728701097869/

Åpne bommer for konsertpublikummet

Gode sitteplasser i lia

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × three =