Reprisen av direktesendingene fra De Nordiske Jakt- og Fiskedagene 10. august på Norsk Skogmuseum

Direktesending fra De nordiske jakt og fiskedagene på norsk skogmuseum elverum VOM dogrun foto roy myrland
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

De Nordiske jakt- og Fiskedagene arrangeres på Elverum og Norsk Skogmuseum 10.-13. august. Vi sender live 2 ganger hver dag og dagens sending innholdt intervjuer med bl.a. Katja fra NRK serien Anno og ordfører i Elverum, Erik Hanstad. Sendingen er publisert på Facebook og du kan klikke deg både fram og tilbake for å se og høre fra 1. dagen av De Nordiske Jakt- og Fiskedagene 2017.

Det sendes direkte hver dag kl. 12.00 og 15.45

Under følger 12.00 sendingen og 15.45 sendingen 10. august

Først åpningssendingen:

Sending nr. 1 av 8. Fra De nordiske jakt og fiskedager på Elverum, Norway Med i denne direktestreamen var: Erik Hanstad ordfører i Elverum, Norway. Stein Tore Andersen, arrangør. Magne Østby fra Vom og Hundemat. Kjetil Rjukan fra akvariet på Norsk Skogmuseum. Roy Storli fra Vom og Hundemat Carmen Germaine Kadim fra Norsk hundemasasjeskole og kommunikasjonssjef Stine Skrutvold Skjæret på Norsk Skogmuseum . Programleder: Roy Myrland fra langsveien.no Sendes med støtte fra: VOM Dogrun Elverum Vyrk ABAX as JVB og Hovrud Auto

Opslået af langsveien.no på 10. august 2017

Under følger: Sending 2/8 kl.15.45 10. August. Fra De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum.Med i sendingen er: @Ronja Leegard, @Ylva Leegard, Stig Torp Hundekjører Butikken as, Kjetil Rjukan, akvariet, Norsk Skogmuseum @Geir Jarle Bjørneng VOM Dogrun Elverum Vom og Hundemat Magne Østby Venke Gulli Roy Myrland langsveien.noElverum, Norway

Fra De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum.

Sending 2/8 kl.15.45 10. August. Fra De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum.Med i sendingen er: @Ronja Leegard, @Ylva Leegard, Stig Torp Hundekjører Butikken as, Kjetil Rjukan, akvariet, Norsk Skogmuseum @Geir Jarle Bjørneng VOM Dogrun Elverum Vom og Hundemat Magne Østby Venke Gulli Roy Myrland langsveien.no Elverum, Norway

Opslået af langsveien.no på 10. august 2017

2. halvdel av ettermidagssendingen med bl.a. Katja fra Vestagder Museum og NRK serien Anno følger under

Del 2 av sending 2/8 kl.15.45 10. August. Fra De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum.Med i sendingen er: @Ronja Leegard, @Ylva Leegard, @Stig Torp, Hundekjører Butikken as, Kjetil Rjukan, akvariet, Norsk Skogmuseum @Geir Jarle Bjørneng VOM Dogrun Elverum Vom og Hundemat Magne Østby Venke Gulli Roy Myrland langsveien.no Elverum, @Hedemark sivilforsvarsdistrikt Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter Vest-Agder Museum Kristiansand @Katja Kålheim Anno NRKNålebinding Lær deg nålebinding med Anno-Katja i Elverum!

Fra De nordiske jakt og fiskedagene 10. august

Del 2 av sending 2/8 kl.15.45 10. August. Fra De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum.Med i sendingen er: @Ronja Leegard, @Ylva Leegard, @Stig Torp, Hundekjører Butikken as, Kjetil Rjukan, akvariet, Norsk Skogmuseum @Geir Jarle Bjørneng VOM Dogrun Elverum Vom og Hundemat Magne Østby Venke Gulli Roy Myrland langsveien.no Elverum, @Hedemark sivilforsvarsdistrikt Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter Vest-Agder Museum Kristiansand @Katja Kålheim Anno NRKNålebinding Lær deg nålebinding med Anno-Katja i Elverum!

Opslået af langsveien.no på 10. august 2017


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 − two =