En av 1000

Anne-Mette Lien Ledel og Tom Ledel foto roy myrland langsveien.no
Anne-Mette Lien Ledel og Tom Ledel fra Valdres på tur til Elverum med bikkja si.
Ekteparet fra “Gosen” (Volbu) i Øystre Slidre hadde med seg sin kjære Berlina, som er av rasen alpin dachsbrakke til hedemarkens dype skoger 12. august. Berlina er sporhund av beste sort, og jakter både hjort og rådyr, men på Elverum er det utseende som skal bedømmes. Det er stor hundeutstilling med ca 1000 firbeinte som skal bedømmes under “De nordiske jakt- og fiskedageen 2017”. Berlina var rolig som “skjæra i tunet” på morgenkvisten, selv om eierne både var spente og litt nervøse før “sirkuset” startet.
Storli bjørneng vom dogrun Foto roy myrland
Roy Storli (til venstre) har hytte på Lenningen i Etnedal  og er arrangør av sledehundløpet  “Norway Trail” som arrangeres på Lenningen og Beitostølen.  Geir Jarle Bjørneng har hytte på Javnlia i Øystre Slidre og arrangerer “VOM Dog Run” under “De nordiske -jakt og fiskedagene 2017”. Bjørneng forteller til Langsveien.no at Fagernes også  kan være et aktuelt sted å arrangere dette trivelige hundeløpet neste sommer.Susana Assuad og MArit Beate KAsin foto roy myrland de nordiske jakt og fiskedagene 2017
Susana Assuad og Marit Beate Kasin er deltagere i “Vom Dogrun” og blir intervjuet i ettermiddagens direktesending fra Glommas bredde kl. 15.45.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 6 =