“Gategutter” i solskinnet i Laurvigen

Torgeir Larsen og Thorbjørn Abrahamsen Kongegata i Larvik. Foto Roy Myrland

I bakkebyen helt sør i Vestfold er det også noen fenomenalt trivelige og hyggelige karer. Mye sol og god varme, innimellom styrtregn og enda flere obs-varsler, er det også. To av de tidligere nevnte hannkjønn, som storkoser seg i sola og kjenner til hva som skjer og det meste om de fleste i Larvik, er Torgeir Larsen (til venstre) og Thorbjørn Abrahamsen.

Dagens tema utenfor Vestfold sine eneste spesialbutikk for kjøtt, som også har eget pølsemakeri i 2. etage, handlet om sykkelen og mopeden til Torgeir. Torgeir Larsen har tidligere syklet Norge på langs og fartet med sykkelen mye i Asia også. Thorbjørn Abrahamsen har akkurat avsluttet voldsomt mange kilometer med sti og terrengsykling (les: gytje- og myrbading på hjul. red.anm.)  i Valdres. Men, nå var den ene henvist til mopedsetet for restitusjon og rehabilitering av sliten kropp og den andre hadde både dårlige knær og litt vondt i “treningsvilja”. Dermed blei det litt skryt og skrøner om tidligere bragder, pluss planer og vyer om nye mål i den trivelige praten i Kongegata denne solskinnsdagen.

 

For 3-4 århundrer siden gikk hovedferdselsåren nordover fra “Laurvig” her.

Les mere om Laurvigen grevskap her: https://no.wikipedia.org/wiki/Laurvig_Grevskab


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 − 8 =