Slåttefest lørdag 26. fra kl. 10.00

På Slåttedagen til Hovrud Auto på Leira blir det mange aktiviteter for små og store. Både gokarteen og banen blei kjørt inn av noen i "bileliten"i Valdres kvelden før, Gruelig moro og stor stemning blir det garantert når "Slåttedagen starter kl.10.00 26. august.

Lørdag 16. oktober brummer det både i lufta og langs veien i Valdres. Dessuten blir det nok et par kuraut på Valdres folkemuseum på Fagernes.

 

Valdres flyklubb skal ha flyshow og på landbruksdagen blir det både kalvemønstring og gjeterhundoppvisning på museet på Fagernes. Men det er på Leira, hos Hovrud Auto og Hovli Auto, de blankeste bilene og “siste nytt” i bil-verdenen er å oppleve på familiedagen der. “Siste nytt”  avdukes kl.11.0o, men det skjer også mye annet også for små og store bilentusiaster på arrangementet som er gratis å være med på.

Bildet over: Både gokartene og -banen, er inn-kjørt og testet av dyktige sjåfører og nøyaktige mekanikere blant bilfolket i Valdres kvelden før Slåttefesten. Gruelig moro og mye spennende av både nytt og eldre på fire hjul blir det garantert når moroa starter kl.10.00 26. august.

Ford, Toyota, Slåttedag, Hovrud Auto, Leira, Valdres,

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve − 7 =