Fra Slåttefesten til Ford og Toyota forhandlerene i Valdres

Inger Cathrine Aastveit Stig Aastveit Slåttefest Hovrud Auto Hovli Auto

 

 

Inger Cathrine og Stig Aastveit (i midten på bildet over), pluss deres ansatte i Hovrud Auto A/S (Ford) og Hovli Auto A/S (Toyota)  inviterte små og store til “slåttefest” på Leira 26. august.  Stig Aastveit kunne fortelle at det til tider var kø for prøvekjøring og at det å selge biler denne dagen ikke var det primære.  Flotte “veteraner” og siste nytt ble presentert og de aller yngste fikk en liten forsmak på å både styre og gasse på gocartbanen. At de som ville kunne prøve seg på å rulle rundt i NAF sin veltepetter, var også populært.  Mye folk og stor stemning med mye bilprat, var det dagen lang på asfalten og inne, der det også var glitrende gode skateforhold for de som ville prøve seg på det. Skatere i “Ford- og Toyota-verdenen” var  Ingeborg Aastveit og Oda Nygård.

Fotoserie under:

Gocartbanen var populær og de unge sjåførene blei “polstret” på plass slik at de skulle rekke fram til ratt og pedaler.

Det samme var også denne “superbilen” med en mustang i grillen fra Ford.

Toyota stilte med solid redskap de også som folk kunne prøvekjøre.

Motorentusiast Ole Birger Gjevre (til høyre) har og har kjørt det meste som ruller på og langs veien. På Leira gikk bilpraten lett med kompisene. Fra venstre: Johannes Hegge (Ford mustang) og Johannes Kasa (Landcruiser og Ford nugget)

Veteran med linjer
Gyda Karin Skattebo og Jan Tore Nygaard ved "veltepetteren til NAF. JAn Tore driver bilverksted på Fagernes og sitter i styret i NAF
Gyda Karin Skattebo og Jan Tore Nygaard ved “veltepetteren” til NAF. Jan Tore driver bilverksted på Fagernes og sitter i styret i NAF.

“Uten mat og drikke”. Gratis spekemat, grøt og pølser gikk unna på “slåttefesten”. Torgunn Lien (til venstre) og Line Hovrud serverte.

Svein Erik Hovrud hjalp Tore Lien (til høyre) slik at bilene bokstavelig talt blei speilblanke!

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − 1 =