-Noen ganger snør det både på søndag og andre helligdager.

Nils Jakob Røsholt, Røsholt maskin lardal foto roy myrland snøen

Snøen kryper nedover fjell og lier og snart er det hvitt over hele landet, ihvertfall for noen dager eller timer i de kystnære strøk, når snøen kommer dit. Måkeustyr i alle varianter for muskelkraft, elektrisitet og fosilt brennstoff er å få kjøpt i nesten hver “bu” eller kjøpesenter, men så var det menet da.

Ryker det en splint eller trenger en hjelp utenom åpningstid er det få steder en kan ringe og få hjelp via telefonen, eller ei forklaring om hvordan en event skade skal repareres, når snøen laver ned og redskapen ikke virker.

Nils Jakob Røsholt (bildet over) i firmaet Røsholt maskin trives godt med snøfri høst så langt Steinsholt i Lardal i indre Vestfold. -Snøen kommer vel snart hit også, men vi leverer traktorer og utstyr over store deler av sørøstnorge, så årets modeller og siste nytt innen snørydding er på plass her. Fresere, ploger og skjær har vi på lager, men det vi selger mest av er snøfresere, forteller den aktive og traktorglade “landbrukskremeren”, som stort sett er tilgjengelig “døgnet rundt”, også når det snør!


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × three =