Harald Larsen tildelt frivillighetsprisen!

Frivillighetsprisen 2017 i Øystre-Slidre kommune til Harald Larsen fra Beitostølen ble overrakt av ordfører Kjell B. Melbybråten under Beitosprinten 18. november 2017.
Harald Larsen på Beitostølen fikk Øystre-Slidre kommunes frivillighetspris på skistadion under Beitosprinten 18. november. Det var Ordfører Kjell Berge Melbybråten som stod for både overrekkelse og gode ord.

 

 

Harald Larsen har siden 1985 arbeidet som frivillig på sesongåpningene og andre arrangementer, som har satt den lille fjellgrenda på verdenskart. Fra de yngste lokale skiløpere og -skyttere, til verdensstjernene i Worldcupsirkuset, har nytt godt av Harald Larsen sin forbildelige innsats og hans jobb har vært til uvurderlig hjelp for idrettslag og lokalmiljø. Sammen med de andre fenomenale ildsjelene i Valdres fortsetter Harald Larsen sitt frivillig-arbeid, slik at flere generasjoner vil kunne oppleve skiglede i spor og på arena der hvor fortsatt dugnadsviljen betingelsesløst  lever!

Ordfører Kjell. B Melbybråten i Øystre-Slidre forteller at det har vært en egen komité som har valgt ut “Årets frivillig”. -Vi er så privilegerte her i Øystre-Slidre å ha innbyggere og tilreisende som bidrar i stort monn til frivilligarbeidet og det er ekstra moro å kunne hedre Harald Larsen som har vært med å bygge sesongåpningen til det den har betydd for oss i kommunen og skinasjonen Norge.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + 14 =