En julekalender uten kjøpspress og dårlig tid – som gjør verden til et litt bedre sted

Mona Moe Machava enjulekalender.com Foto_ Karoline Løvall Keyword: Julekalender

Mona realiserte en julekalenderidé uten like!

Mona Moe Machava (bildet over) startet for to år siden å skrive fortellinger til sønnen sin Olaf, som de leste på sengekanten på kvelden istedenfor å gi plastikkgaver i julekalender. Sønnen hennes satt stor pris på julekalenderfortellingen som gav ekstra tid, glede og ro sammen med moren. Året etter ville venner og kjente bli med på historien, og til sammen ble de 24 skribenter og 24 illustratører som sammen lagde en vakker historie med tegninger. Etter at flere sendte meldinger og ville bli med å lese kalenderen for barna sine sa Mona at de kunne gjerne donere et valgfritt beløp til Unicef – så skulle alle få lov til å lese julekalenderfortellingen.

Julekalenderfortellingen og innsamlingen til Unicef ble kjempepopulær, og i fjor samlet dugnadsgjengen inn over 160.000 kroner! De har satt i gang i år igjen, og håper på et like fantastisk resultat. Første desember er kun noen dager unna, og alle kan donere eller lese julekalenderen på www.enjulekalender.com!
https://www.enjulekalender.com/

Mona Moe Machava enjulekalender.com Foto_ Karoline Løvall

Les gjerne mer om julekalenderen, årets karakterer, bidragsyterne og medieomtale på www.enjulekalender.com
Mona Moe Machava enjulekalender.com Foto: Karoline Løvall
Mona Moe Machava enjulekalender.com Foto: Karoline Løvall

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen − fourteen =