DNB og Skiskytterlandslaget fortsetter samarbeidet

DNB og Skiskytterlandslaget fortsetter samarbeidet

DNB og Skiskytterlandslaget har inngått en ny samarbeidsavtale. DNB vil fra neste sesong være hovedsponsor og ikke generalsponsor som tidligere. Den nye avtalen er inngått for to år med opsjon på to nye år. Sponsoravtalen er fortsatt en av bankens mest omfattende.
DNB har vært sponsor for Skiskytterlandslaget siden 1982, og banken ønsker fortsatt å støtte skiskytterlandslaget og skape engasjement rundt denne flotte og spennende vinteridretten som mange nordmenn er så glade i.

Den nye avtalen er inngått for to år med opsjon på to nye år. Sponsoravtalen er fortsatt en av bankens mest omfattende. Her er Vetle Sjåstad Christiansen og Ole Einar Bjørndalen under NM. Foto Jan Arne Dammen

-Skiskytterne har i en årrekke bidratt til å gjøre logoen synlig, og DNB er nå en av markedets mest innarbeidede merkevarer. Nettopp derfor er vi blitt mer opptatt av å bruke avtalen til å skape engasjement og gi kundene våre gode opplevelser enn å gjøre merkevaren enda mer kjent, sier sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen.

Åpner for spennende muligheter
Idrettssjef i Norges Skiskytterforbund, Odd-Bjørn Hjelmeset sier at dette åpner for nye muligheter.

-Vi er stolte over å ha bidratt med merkevarebyggingen til DNB i årevis og gleder oss til å ta nye grep sammen med dem på innholdssiden av sponsoratet. Vi har en rekke nye aktører på vei inn i sponsorporteføljen som kan ta over de ledige plassene som åpner seg når DNB tar steget bort fra generalsponsorplassen. Dette åpner for spennende muligheter for nye sponsorer som gir oss en større omsetning og større bredde i finansieringen av norsk skiskyting. Vi regner med å ha de nye sponsorene på plass til neste sesong når den nye DNB-avtalen trer i kraft, sier Odd-Bjørn Hjelmeset, idrettssjef i Norges Skiskytterforbund.

Tilbud til kunder

DNB har nylig opprettet nettstedet DNB Jubel hvor kunder får tilbud om opplevelser og konkurranser. Tilbud om rabatterte billetter til Wold Cup i Skiskyting i Holmenkollen lørdag 17. og søndag 18. mars er allerede lagt ut.

DNB Jubel 

Lagbilde med DNB logoen Foto: Vegard Breie

Av Jan Arne Dammen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + two =