Åge og Staut på legendarisk Trollrock-lørdag

Åge & sambandet til Trollrock 2018

 

Evigunge Åge Aleksandersen & Sambandet skal dra fram en hit-parade og et sceneshow uten sidestykke under neste års Trollrock!

Trond Rogne forteller at Åge Alesandersen kommer til Trollrock 2018. Foto Roy Myrland

Trond Rogne (bildet over) i Trollrock skriver i dagens pressemelding:

-De spiller rett før Staut på avslutningsdagen, i det arrangørene mener er et knallsterk punktum på neste års festival.
Det er ikke tvil om at Åge Aleksandersen har fått et nært og godt forhold til Trollrock. Gjennom sin mangeårige kompanjong og manager, Tor Evensen, tok de tidlig kontakt for å få til Trollrock på turnelisten sin neste sommer.
– Vi er jo svært glade for at Åge ønsker å komme tilbake. Det er jo opplagt på grunn av en musikalitet og en enorm publikumstekke, men også fordi det er en eksepsjonell trivelig gjeng å ha på besøk. Dessuten blir jo dette nå en meget kraftig avslutning på festivalen som vi tror publikum setter stor pris på, både når de kommer på festivalen og når de trasker hjemover etter siste strofe, tror Trond Rogne i Trollrock.

Åge + Trollrock = sant

De er tredje gangen Åge & Sambandet står på Trollrock sin festivalplakat. Under festivalens første år i 2011, var det en følelsesladet konsert en knapp uke etter Utøya.
– Åge har tidligere uttalt at det ble en meget spesiell konsert for han. Det ble det jo for oss alle. Midt i alt det vonde så ble det et spesielt bånd mellom Åge og publikum som var rørende, sier Rogne. – Han har satt stor pris på å komme til Beitostølen og vi setter selvsagt umåtelig pris på at han gjerne kommer tilbake til det fantastiske Trollrock-publikummet.

Flere artister lanseres i romjulen.

Etter at Staut ble lansert allerede i august, er Åge & Sambandet det første artistslippet av flere.
– Det blir hektisk utover, sier Rogne. – Det er vel ni artister som er klare så det kommer flere slipp utover før nyttår. De rabatterte prisene ender 1. Januar så nå er sjansen til å sikre seg billige billetter.

Åge Aleksandersen er det man kan kalle en real Trollrock-venn. Lørdag 28. Juli står han på Trollrockscenen rett før Staut avslutter festivalen.

Mere informasjon og billetter er på: http://trollrock.no/billett/


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × five =