Skikkelige julegaver (som du også kan få kjøpt etter jul, eller på nett)!

Julegaver Yvonne Christensen og Arne Martin Bøe Foto: Roy Myrland

Julehandelen og juleforberedelsene går si  vante gang, men på Fagernes kan en få kjøpt noen av de helt unike julegavene!

I gangen på Coop-Extra/tidl. Samvirkelaget/tidl. Domus stod Arne Martin Bøe og Yvonne Tonner Christensen og solgte sine produkter.

Arne Martin Bøe sin velskrevne bok om lakotakrigeren Crazy Horse og hans familie kan kjøpes på nett, forteller forfatteren som til daglig er journalist i Avisa Valdres og mannen bak suksesserien “Mø i Valdres” . (lenker til video, “Mø i Valdres” og nettbutikk i bunn av artikkelen.

Yvonne Tonnaer Christensen selger det som av mange sies å være den helt unike og beste osten fra Valdres. Vikabråten gård driver hun sammen med sin mann Ole-Jacob Christensen. Trearbeidproduktene og ost kan også bestilles via Fb her.

Litt av  levesett og produksjon på Vikabråten og stølene er foreviget i programserien “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”. Se gjerne programmet i NRK sin avspiller her

“Sy og Strikk” i Gullsmedvegen i bygdebyen, selges knapper til bruk for de strikkeglade eller andre. Trivelige og små er de, og sprer både glede og varme om de får “skinne” på ei jakke eller genser.

ost

Fenomenale produkter fra Vikabråten gård.

Klikk på bildet til hjemmesiden under for å kjøpe eller lese mere om Arne Martin Bøe sin bok.Yvonne Christensen "skarrer" på r'ene og kan noe ikke alle andre her oppe i "steinrøysa" behersker. Hun deler gjerne

Følg adressen på bildet over for å bli med Yvonne på tur.

brett med knapperstrikkebutikk sybutikk fagernes julegate gullsmedvegen foto roy myrland

episode-5

Mø i Valdres

Crazy Horse book bok boka kjøp boka by the book

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − seven =