Ta hensyn til våre firbente venner

Ta hensyn til våre firbente venner

Nå er det på´n igjen med raketter og smell og våre firbente venner har en urolig kveld foran seg. En hund høyrer omtrent dobbelt så godt som oss, og er i tillegg mer sensitiv for trykkbølgene som rakettene kan gi. Husk å ha hunden i bånd når du er på tur, for du vet aldri når det smeller.

Vær trygg

Det beste rådet vi kan gi er å være rolig og avslappet. Skap en trygg ramme og gjør det til en positiv opplevelse med nærkontakt og godbiter i en rolig del av huset, som f.eks. i kjellerstua. Selv har jeg hatt mange trivelige nyttårskvelder i kjellertrappa sammen med min hund.
Ta hensyn og Godt nyttår!
Her er noen gode råd: www.hunden.no

Av Jan Arne Dammen

Din ro og trygghet smitter over på hunden. Sunny har funnet seg en liten film som han roer ned med. Foto Jan Arne Dammen
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × four =