Ta hensyn til våre firbente venner

Ta hensyn til våre firbente venner

Nå er det på´n igjen med raketter og smell og våre firbente venner har en urolig kveld foran seg. En hund høyrer omtrent dobbelt så godt som oss, og er i tillegg mer sensitiv for trykkbølgene som rakettene kan gi. Husk å ha hunden i bånd når du er på tur, for du vet aldri når det smeller.

Vær trygg

Det beste rådet vi kan gi er å være rolig og avslappet. Skap en trygg ramme og gjør det til en positiv opplevelse med nærkontakt og godbiter i en rolig del av huset, som f.eks. i kjellerstua. Selv har jeg hatt mange trivelige nyttårskvelder i kjellertrappa sammen med min hund.
Ta hensyn og Godt nyttår!
Her er noen gode råd: www.hunden.no

Av Jan Arne Dammen

Din ro og trygghet smitter over på hunden. Sunny har funnet seg en liten film som han roer ned med. Foto Jan Arne Dammen

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 1 =