Bjørn Eidsvåg åpner stjernespekket Trollrock-lørdag.

Bjørn eidsvåg trollrock

I sommer tar Bjørn Eidsvåg turen til noen utvalgte festivaler rundt om i landet.

 

Med seg på veien har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Lørdag 28. Juli tar han også turen innom Valdres og Trollrock. Da åpner han nemlig hovedscenen og med sitt eminente band blir det mange godbiter for publikum.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år.

– Vi tenker jo at Trollrock har vært heldige med lørdagsprogrammet og at de tre stjernene hadde mulighet og lyst til å komme. Det blir jo moro og se hvordan dette blir for det har vel aldri vært slike navn på en og samme dag. Dette brygger opp til en virkelig festkveld på Trollrock. Vi regner også med at billetter til en slik aften vil bli mangelvare så det er nok ikke dumt å sikre seg tidlig, sier Trond Rogne i Trollrock.

Hjemmeside og billetter her


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 − two =