To blå og noe snø…

Drammen Havn to blå og noe snø

 

På Holmen i Drammenselva står to kraner og lyser opp i vintermørket. Kranene kan belyses med forskjellige farger, det være seg rødt til jul, rosa i oktober eller lysegrønt på Verdens Miljødag. Og uten tvil, det setter et annerledes preg på den 250 meter lange kaia og resten av havna i elvebyen.

Drammen havn er et av Norges mest effektive knutepunkt for godshåndtering og håndterer over én million tonn gods i året. Den er Norges bilhavn nr 1 med ankomst av over 100.000 biler, og håndtering av ca 70.000 konteinere hvert år. Ut i fra kranenes ståsted ser det ut til av Drammen fortsatt vil ha en lysende fremtid…

Arkivfoto fra oktober 2017 Foto: Rune A. Karlsen

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − 5 =