Ola Kjørli er klokkeklar. -Valdres Ski har framtidens skiskyttere og skiløpere!

Fra venstre på bildet over: Valdres Ski-løpere og trener: Vegard Thon Etnedal skilag og Øystre Slidre IL. Ola Kjørli, trener Skrautvål IL, Vetle Lysne Johansen Bagn IL. Andrea Lundene Solbrekken Bagn IL. Ane Robøle Fegri, Øystre Slidre IL. Thomas Sørbøen, Bagn IL. Hedda Nyhagen, Rogne IL. Tobias Gigstad Bergene, Skrautvål IL og Martin Jørstad Ringlie, Rogne IL.

I et vidunderlig snøvær og med hele idrettsnorge sin ildsjel i 2011 som trener, forbereder både skiskyttere og langrennsløpere i Valdres Ski seg til lokale, nasjonale og internasjonale renn.

Det er i lysløypa til Skrautvål IL det trenes teknikk, samtidig som utholdenhet og kondisjon forbedres.  Valdres Ski er for unge skiløpere fra hele Valdres, som ønsker å utvikle seg og bli bedre i sin idrett.  Foruten å konkurrere i kretsen deltar løpere fra Valdres Ski både i nasjonale og internasjonale skirenn.

Fra venstre på bildet over: Valdres Ski-løpere og trener: Vegard Thon Etnedal skilag og Øystre Slidre IL. Ola Kjørli, trener Skrautvål IL, Vetle Lysne Johansen Bagn IL. Andrea Lundene Solbrekken Bagn IL. Ane Robøle Fegri, Øystre Slidre IL. Thomas Sørbøen, Bagn IL. Hedda Nyhagen, Rogne IL. Tobias Gigstad Bergene, Skrautvål IL og Martin Jørstad Ringlie, Rogne IL.

Innslaget under er fra treningen 15. februar og viktige konkurranser står foran de dyktige og skiglade ungdommene. Men, fokus akkurat i disse intervjuene er mot lysløyperennet 6. mars. Da arrangerer Skrautvål IL “Valdresmesterskapet i lysløyerenn“.

Husk å melde deg på lysløyperennet 6. mars.

-Fastboende, tilreisende, hyttefolk, trente eller utrente. Valdriser, Hallinger, byfolk eller vestlendinger. Alle er velkommen til å delta i skirennet her i Valdres Skisenter i Skrautvål tirsdag 6. mars. Vi starter kl 18.00 med de yngste og fortsetter med de forskjellige klassene utover kvelden, forteller rennleder Lars Christensen. Påmelding og mer info på Skrautval.no

Ola Kjørli, trener i Valdres Ski og "Prets ildsjel" i norsk idrett i 2011. Foto: Roy Myrland
Ola Kjørli, trener i Valdres Ski og “Årets ildsjel” i norsk idrett i 2011. Foto: Roy Myrland

Se og hør intervjuene med Ola Kjørli (bildet over) og det som veldig mulig blir de neste store skiløperne/skiskytterne fra Norge i internasjonale mesterskap i innslaget under.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 5 =