“-Det var en nedtur”, sa Mari Eide etter 11. plassen i Drammen 7. mars.

MAri Eide skprinten i Drammen 2018 . Foto roy myrland

Mari Eide med start nr. 11 ble presentert av stadionspeaker i Drammen, som hun gikk for hele Valdres, Fagernes, Øystre-Slidre og Beitostølen. Slik så det også ut fram til det var 2 meter igjen av kvartfinalen. Der buttet det og hun stod igjen med en 11. plass i den klassiske world-cup sprinten i Elvebyen denne dagen. 0-24 sek foran seg over målstreken i “kvarten” hadde hun Nadine Faendrich fra Sveits og Natalia Nepryaeva fra Russland var 0.11 foran. Skisprinten 2018 i Drammen ble vunnet av Maiken Caspersen Falla.

Se og hør hennes reaksjon rett etter løpet i innsalget under:

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 5 =