9. til 14.april 2018 held Valdresmusea nytt laftekurs!

9. til 14.april 2018 held Valdresmusea nytt laftekurs!
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884
Laftekurs på Skiferplassen i Fagernes sentrum.
LAftekurs
Laftekursholder Henning Olstad. Foto Roy Myrland

Instruktør: Henning Olstad (bildet over)

Varigheit: 45 timar, mest praktisk arbeid, men også teoretiske gjennomgangar kvar morgon (pluss to kveldssamlingar som vert opne for alle) Pris: kr 5.500,- (rabattpris: kr 4.500 – for medlemmar i Verne-Vøla, Fortidsminneforeningen og årskortinnehaverar for Valdresmusea)

For påmelding og meir informasjon: Kontakt:  odd.arne.rudi@valdres.museum.no

Oppmøte måndag 9.april kl. 9.00 på Skiferplassen i Fagernes sentrum

Vi gjer merksam på at det kan koma endringar Kurset blir avslutta laurdag 14.april med ein open handverksdag. Då invitera me små og store handverksinteresserte til Skiferplassen. Her kan dei sjå demonstrasjon av LAFTING, SMIING, TAKTEKKING og LINOLJEMÅLING. I tillegg til handverk samlar me også eit knippe av dei framifrå produsentane av LOKALMAT Valdres har fostra. Her kan ein kjøpa mellom anna ost, kjøtt, treak og anna godt. Arr: Valdresmusea. Samarbeidspartnerar: Verne-Vøla, Valdres Natur- og Kulturpark, Oppland Fylkeskommune og Kulturminnefondet.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × four =