Trivelig campingplass !

campingplass

Campingsesongen starter om få dager melom Stavern og Helgeroa.

På Trane Camping i Hummerbakken var det dugnad her om dagen. Denne idylliske plassen har noen av Vestfoldkysten sine aller mest unike “perler”,  kun noen få hundre meter unna. Ute langs den lille Hummerbakkfjorden, som også er en glittrende god fiskeplass for sjøørret, er det både lune viker og usjenerte kløfter og hyller i fjellet.

Kommer du med bil eller bobil, kan du feriere samtidig, som bilen blir reparert av campingeier Amund Tanggård! Han har har både fagbrev og verksted for EU-kontroller og det som faget tilhører.

På bildet over:  På den lille og trivelige campingplassen, har naboer, venner, kjente og andre “bøgdingær” bidrat med dugnad nå før sesongstart. Det for at gjester og andre skal få et så fint opphold som mulig ute “PåNeset”, eller Brunlanes som området heter!

Hjemmeside: https://www.facebook.com/TraneCamping/


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 4 =