En av våre beste menn, skal ut i «strid» igjen, i Sverige!

En av våre beste menn, skal ut i "strid" igjen, i Sverige!
Del:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Petter Leirhol (til venstre på bildet over) skal til Sverige og kjempe i «RallyX Nordic» serien denne helgen. «RallyX Nordic» kjøres med helt spesielle biler og det konkurreres i alle de nordiske landene. Helgens konkurranse er den første av sommersesongens «bataljer» for Petter, som kjører i «lite» klassen.

Den unge valdrisen spåes en lysende kariere i bilsporten. Han satser på sporten sin, som få andre har gjort i daføret tidligere. Petter er arvelig belastet og pappa «wankel» Frode (til høyre på bildet over) er både depotsjef, bobilsjåfør, «slegge/fin-mekaniker» og solid sponsor.

Før avreisen til helgens kjøring i Høljes, noen mil øst for Elverum i den svenske Finnskogen, blei det tid til bilprat på Fagernes.  Magnus Bakken (på armen til pappa Agnar i midten på bildet over) fulgte nøye med på sine store idolers konversasjon. -«Bakken motorsport» med Agnar som sjåfør skal trene denne helgen.

 

Bilcrossåret til Leirhol motorsport – Petter Leirhol

Bilcross-året 2017 har bydd på både nedturer og oppturer for Petter Leirhol. Men det har ihvertfall skrevet seg inn i minneboka, og kommer nok til å bli et av de årene vi kommer til å huske veldig godt.I år som i fjor legger vi ut en liten minmrevideo i fra året som er gått, også venter vi spent på at Motorsport året 2018 skal starte og gleder oss til å se hva det har å by på!Godt nytt motorsport år (litt på etterskudd) i fra oss i Leirhol motorsport!#LeirholMotorsport

Slået op af Leirhol motorsport i 5. januar 2018

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × 5 =