Redskapen og sjåfører i finstasen.

Henning Strand fra Strand, som kjører John Deer 6125 R. Runar Andre Ringen Rognaas fra Ulnes, rattet sin 2012 modell John Deer 6170 R både stødig og sikkert. Arne Vidvei Ildjarnstad hadde kjørt lengst av de tre i dag. Han kom fra Lomen med sin John Deer 7530, 2008 modell.
Den digre redskapen er nyvaska, blank og pynta, både foran, bak og på toppen!

17. mai strigles mange av “diseldyrene” på bygdene etter alle kunstens regler med flagg og vimpler. Mange stolte og dyktige unge sjåfører har en fortjent dag på “stripa”, med den største landbruks-redskapen i tunet.

På Fagernes i Valdres hadde de unge staute karene på bildet over, hatt en lang dag med traktorene sine.  Mye god prat og trivelige stunder, foruten nok kilometer og timer(!) med kjøreerfaring hadde  det blitt 17. mai.

Fra venstre på bildet over er: -En av årets russ, Henning Strand fra Strand, som kjører John Deere 6125 R. Rune Andre Ringen Rognaas fra Ulnes, rattet sin 2012 modell John Deere 6170 R både stødig og sikkert. Arne Vidvei Ildjarnstad hadde kjørt lengst av de tre i dag. Han kom fra Lomen med sin John Deere 7530, 2008 modell.

Foto og tekst: Roy Myrland 17.05.18


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 5 =