Sunniva Dring fra Sagene IF og Greg Saw fra Abax – Giant, til topps i Farrisrunden 2018

Seirespalen i Farrisrunden 2018 - Foto Thomas Eriksen

Den 23. Utgaven av Farrisrunden ble vunnet av Greg SAW fra Abax – Giant på tiden 2:12,29 han kom i følge med team kompis Øyvind Bjerkseth som fikk samme tid i mål, tredjeplassen gikk til Thomas Morgan Knutsen fra Oslo sportslager på tiden 2:14,44!

I kvinner elite var det Sunniva Dring som var først i mål på tiden 2:28,05 med Marianne Sandaker og Ann Helen Reiten på de påfølgende plassene(bildet over).

I nydelig vær på Fagerli på Nanset i Larvik kommune,  stilte over 600 ryttere til start i det, som kanskje er et av de beste terrengsykkel rittene på Østlandet. Det var i år med “gode” 25 grader og strøken løype, i vakker natur rundt det vakre Farrisvannet, som også er drikkevannskilde for store deler av Vestfold.

I målområdet var det flust med muligheter for å få fylt på med næring etter 67 km!

Sponsorer av løpet stilte med solid kost! -Bananer, kjøttpudding og potetsalat, brokkolisalat og spekeskinke til Pringles fra Meny og Bjerke spekemat.  Farris  og Birk sport stilte med drikke og det var brødskiver med pålegg av det gode slaget.

Nanset IF gjør en strålende jobb i et marked som er litt i motbakke, det virker som det er en løpebølge over lande om dagen, noe som ser ut som går ut over terrengritt! Det er flere og flere ritt som har måtte kaste inn håndkle i år, så til dere som ikke har testet løypa rundt Farrisvannet, hiv dere på neste år og nyt turen og stemningen på stadion når du har fullført 67 utfordrende km.

Foto og tekst:  Thomas Eriksen

Klikk på resultatene under for å komme til arrangørens side og alle resultater.

21. juli er det klart for nok et “eventyrlig” sykkelritt i terrenget på Stølsvidda i Valdres. Les mere om Valdresrittet 2018 her


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + thirteen =